top of page

6. Maak je relatie sterk

7 nov. 2023

Datum:

Workshop over bouwen aan een gelukkige en duurzame relatie.

 

In deze tijd waarin vele huwelijken eindigen in een scheiding, biedt V&T deze workshop aan voor jong en oud, pas getrouwd of al lang om te leren hoe je je  relatie kunt versterken.

 

Willen jullie bouwen aan een gelukkige en duurzame relatie? Een huwelijk vol vriendschap, verbinding en vrijheid? We gaan niet kijken naar alles wat je moet veranderen, maar naar hoe je samen kunt groeien. En wat echt werkt!

 

Tijdens de workshop gaan we op ontdekkingstocht hoe je (nog) meer verbondenheid kunt creëren door jullie eigen relatiepatroon te herkennen. Meestal is datgene waar je tegenaan loopt namelijk niet het werkelijke punt. Door te zorgen dat je meer inzicht krijgt in het gedrag van jezelf en je partner leer je om meer een team te zijn. Je weet dan ook wat je nodig hebt om je fijn en goed te voelen in je relatie.

 

En wist je dat er een aantal simpele dingen zijn die een grote positieve invloed hebben op jullie huwelijk (en gezin)? Tijdens de workshop hoor je welke simpele, liefdevolle dingen je kunt doen waardoor je jullie basis 'verstevigd'. En deze stevige basis zorgt er ook voor dat je jezelf kunt zijn en er kunt zijn voor je partner.


Deze avond wordt verzorgd door Joke de Vries van Buro Nij.

Buro Nij wil stellen ondersteunen bij het verbinden (richting geven) aan elkaar. En graag steeds op nieuwe manieren. Onze roots liggen in Friesland en onze passie is om relaties te versterken. Onze kijk op de liefde is realistisch. We idealiseren of romantiseren liefdesrelaties niet. Liefde en de dagelijkse praktijk horen bij elkaar. Elke relatie kent mooie, goede momenten en frustratie, routine en pijnpunten. Dat herkennen wij. Die combinatie is voor ons de kracht van een realistische relatie.

 

Voor meer info over Buro Nij:https://www.buronij.nl/onsverhaal/


Begeleiding:                 Joke de Vries & Michiel Gouman, Buro Nij

Datum:                        Dinsdag 7 november 2023

Plaats en tijd:               Bevrijdingskerk, inloop met koffie: 19.45, 20.00 - 22.00

Contactpersoon:         Henrike Schotbottom of page