top of page

Landelijk onderzoek GGD’en naar gezondheid, welzijn en leefstijl jongvolwassenen
De GGD Gelderland-midden doet samen met de andere GGD’en en het RIVM onderzoek naar de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van de jongvolwassenen in Nederland.

 


Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen

De Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2024 is een online vragenlijstonderzoek naar de gezondheid van jongvolwassenen van 16 tot en met 25 jaar die in Nederland wonen.Van 7 april tot en met 8 juli 2024 kunnen jongvolwassenen door heel Nederland de online vragenlijst invullen via www.jongerenmonitor.nl. In de vragenlijst komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals lichamelijke en mentale gezondheid, leefstijl, middelengebruik, eenzaamheid en de impact van corona.

 

Meedoen aan het onderzoek 

Voor de betrouwbaarheid van het onderzoek is het van belang dat er zo veel mogelijk jongvolwassenen deelnemen. Roep daarom jongeren tussen de 16 en 25 jaar in uw omgeving op om deel te nemen aan dit onderzoek. Als u zelf in deze doelgroep valt kunt u de vragenlijst direct invullen via de eerdergenoemde link. Deelname aan het onderzoek is vrijwillig en de antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld en verwerkt.

Comments


bottom of page