top of page

Digitale collecte via APPOSTEL

Er zijn al diverse mensen die APPOSTEL hebben gevonden en daar zijn we heel blij mee. U kunt nu digitaal bijdragen via de APPOSTEL app

Digitale collecte via APPOSTEL

Downloaden de app uit de Playstore, zoeken op SKG, of via de website: https://site.skgcollect.nl/431
van APPOSTEL

Via de app: open de app en zoek op ‘Wageningen’. U kunt rechtstreeks betalen via IDEAL- betaling of via een tegoed. Het opwaarderen van een tegoed heeft onze voorkeur omdat we dan minder transactiekosten betalen. U kunt nu ook uw bijdragen specifiek aan uw wijkgemeente toekennen.

Het aanmaken van een tegoed gaat als volgt.
Ga via de drie ringetjes rechtsonder op de homepagina van de app naar Meer. Kies voor Instellingen. Ga naar Saldo-instellingen. Kies daarna eventueel voor Automatisch opwaar- deren en volg de aanwijzingen op het scherm. Als u dat niet wenst ga dan via Opwaarderen naar de volgende pagina. Vul daar het gewenste tegoed in en volg de aanwijzingen op het scherm.

Doel- en bestemmingscollectes op zondag
De collectedoelen voor de komende zondag worden op woensdag in APPOSTEL klaargezet, er kan dan gegeven worden tot en met dinsdag. Wilt u bij gebruik van APPOSTEL of het giftenformulier alleen de juiste doelen gebruiken en verder geen om- schrijvingen invullen? Deze omschrijvingen worden niet gelezen bij de verwerking.

Betalingen worden verwerkt naar het getoonde doel. Als u na verloop van tijd toch nog wilt geven voor een bestemming die niet meer wordt getoond dan kan dat via de hieronder genoemde bankrekeningen.

Door uw betalingen blijven de collecte- opbrengsten op peil! Hartelijk dank. Uiteraard kunt u ook nog rechtstreeks op de bekende bankrekeningen uw gift overmaken. Maar dan wel graag met een duidelijke omschrijving van de bestemming.

Diaconaat: NL85 RABO 0367 0092 77 t.n.v. Diaconie PGtW
Kerk en Pastoraat: NL95 RABO 0373 7318 76 t.n.v. CvK Protestantse gemeente te Wageningen

bottom of page