top of page

Verslag Open Kerk op zondagmiddag


In het kader van Open Kerk (Grote Kerk)  was er  zondagmiddag 30 juni een geslaagd concert met  Iris de Koomen, sopraan, Jonathan Kooman, (kist)orgel en Martin Knotters, traverso.

Het was een zeer afwisselend concert met bekende barokcomponisten als Bach, Händel en Purcell. Door de prachtige zang van onze  bekende Wageningse sopraan Iris de Koomen en haar kundige begeleiders die ook soleerden, waren er eigenlijk alleen maar hoogtepunten.  Het concert duurde éen uur en dat is net mooi voor een zondagmiddagmatinee. Het was verrassend dat we meer dan 100 bezoekers mochten begroeten, die   allemaal heel blij en enthousiast naar huis gingen.  Dat bleek ook uit de opbrengst van de schaalcollecte ! J  Hierdoor kunnen we onze concert activiteiten met de Open kerk voortzetten. Er was ook koffie, thee, frisdrank en koekjes.  Mogen we hieruit concluderen  dat deze PgtW zondagmiddagconcerten in een behoefte gaan voorzien?   We hopen het!

 

Het eerstvolgende concert zal zijn op zondag 25 augustus 2024  om 15.00 uur.  Uitgevoerd zal worden het Requiem van Mozart  door een projectkoor-en orkest o.l.v. Martin van der Brugge.

Noteert u vast deze datum en tijdstip. 

 

Met dank aan Barbara ten Hoeve en Marianne Kok die als gastvrouw optraden. Namens Open Kerk commissie: Dik Sipma,


Met vriendelijke groet,

Dik Sipma,

Oude Bennekomseweg 9

6706 ER Wageningen

0317-422819

06-44118891 

Comments


bottom of page